Home Mededelingen 1 April! Muhahaha!
Mededelingen - 4 april 2016

1 April! Muhahaha!

Jazeker! Je kent vast nog wel deze post die we hebben geplaatst op 1 april waarin wij kenbaar maakten dat we “een stand organiseren van maar liefst 35m²! Een hele stand vol met game-apparatuur waarop je kan gamen, kan ragen en wat al dan niet. En op een van de beste plaatsen van Gamescom!”

Helaas! Het was toch echt een 1 april grap! Alle links worden gelinkt naar pagina’s waar de RickRoll opstaat! Ook het einde van de trailer gaf aan dat het een grap was! Wij hadden hier de grootste lol en zeker omdat we 12 mails kregen met daarin verontruste mensen die ons vertelden dat de link niet werkten die ze kregen in het ticket. Deze twaalf kregen als geruststelling een random steamkey, we voelen met jullie mee!

De hele site die was opgezet (http://gc.asngaming.net) wordt eind deze week verwijderd, maar alle accounts en informatie die geïnteresseerden hebben opgegeven zijn al verwijderd. In totaal is deze post 3201x bezocht. De site is 2586x bezocht en in totaal zijn 287 tickets uitgegeven. Hieronder vindt je de documenten die wij uitgaven. Al met al zegen we toch dat de grap geslaagd was!

Groundplan_GC16_CCH

Ticket-ASNGGG16-54ada646ARF456Agbr

Check ook

DE TOEKOMST VAN ASNGAMING

Ontzettend belangrijk nieuws. ASNGaming wordt overgedragen naar een nieuwe samenwerking. H…