Home Mededelingen NIEUW! Nu ook cosplay en hi-5 youtube!
Mededelingen - 19 januari 2015

NIEUW! Nu ook cosplay en hi-5 youtube!

Nieuw jaar en we zijn echt dik begonnen! Na onze succesvolle reis (met onze minder succesvolle camera) hebben we idioot veel contacten gemaakt. En daar zijn we flink trots op! Daarom breiden we een beetje uit en veranderen een paar dingen.

Zoals je wel weet kon je bij ons altijd een account aanmaken. Dat hebben we verandert. Nu kun je je email opgeven op de frontpage en je krijgt bij elke post een email dat er wat gedaan is. Dat wordt geregeld door WordPress, het programma waar onze site gedeeltelijk op draait. Ook zijn de categorieën aangepast, die vind je nu bovenin de pagina.

Daarnaast gaan we samenwerken met een stel cosplayers. Een van hen, Sanne van MuppetGirlCosplay, heeft al eens geschreven voor ons. De ander is Lorenza van LorenzaCosplay. Zij gaan jou op de hoogte houden van hun eigen projecten maar ook al het andere cosplaynieuws. Like hen even op facebook!

Na dit alles komt er ook een samenwerking met RickGeex AKA een van de beste hackers van Nederland. Don’t worry, hij zal je niet hacken, maar hij gaat ons helpen bij problemen met de site en gaat ook nog eens een paar stukjes schrijven. Why not!

Ten slotte is er ook iemand die zich heeft aangemeld om geniale youtubevideo’s te zoeken en hier op te plaatsen (zogenaamd hi-5 Youtube), zijn er twee bedrijven die naam gaan maken voor ons (iPair.nl en Rietwijker.nl). Klinkt als een leuk idee, maar we zullen het zien.

Er is nog veel en veel meer, maar dat zul je vanzelf wel merken. Doeggies!

Reageer je gek

Check ook

DE TOEKOMST VAN ASNGAMING

Ontzettend belangrijk nieuws. ASNGaming wordt overgedragen naar een nieuwe samenwerking. H…