Home Gamenieuws 12 maps voor Star Wars: Battlefront
Gamenieuws - 5 mei 2015

12 maps voor Star Wars: Battlefront

Toen de nieuwe Star Wars: Battlefront voor het eerst uit de doeken werd gedaan, was er wel wat ophef rond van de hoeveelheid multiplayermappen die reeds aanwezig waren. Zo waren er op dat moment slechts 8 bekendgemaakt, al wees DICE er onmiddellijk op dat er meer zouden zijn wanneer de game gelauncht zou worden en dat er geen content werd achtergehouden.

Nu blijkt dat men er 12 zal hebben bij de lancering en dat er ook nog 2 extra zullen bijkomen eenmaal de gratis DLC Battle of Jakku verschenen is (rond de lancering van de nieuwe film). De verschillende multiplayermappen zouden ook gericht zijn naar specifieke spelmodi en -ervaringen. “Sommige locaties zullen meteen vertrouwd aanvoelen en je de mogelijkheid geven om geliefde scènes uit de films na te bootsen. Sommige mappen ondersteunen epische spelmodi zoals Walker Assault, terwijl andere dan weer gericht zijn op intiemere close-combat momenten. Ons doel is om een waaier aan vechtsituaties tot leven te brengen, met een map design dat gericht is naar de modi die op die mappen speelbaar zijn”, laat DICE weten.

Momenteel zijn er 4 locaties geweten qua omgevingen, namelijk Tatooine, Hoth, Endor en vulkaanplaneet Sullust en van deze laatste zijn er ook 2 lavagetinte screenshots vrijgegeven die je hieronder kan bekijken.

512659f36cfed8d10d37365c8e7af863

 

7ff3d2d6bad190740c7c0746d0fdc434

Reageer je gek

Check ook

Kingdom Hearts VR Experience uitgesteld

Normaal zou een eerste van twee Kingdom Hearts VR Experiences op 25 december verschijnen, …