Home Gamenieuws Alle 900 Korok Seeds in Zelda: Breath of the Wild gevonden (SPOILERS!)
Gamenieuws - 17 maart 2017

Alle 900 Korok Seeds in Zelda: Breath of the Wild gevonden (SPOILERS!)

Wie graag van verzamelen houdt, kan in The Legend of Zelda: Breath of the Wild op zoek naar onder meer Korok Seeds. Daarvan liggen er in totaal 900 verspreid over de map van de game en vaak moet je nog bepaalde acties ondernemen om ze effectief te krijgen. Ze allemaal verzamelen levert je een beloning op, maar welke beloning dat is, was niet bekend, tot nu, want een zekere xFateAwaitsx heeft ze allemaal gevonden. Daar is vermoedelijk heel wat tijd ingekropen. De zoektocht van nummertje 899 naar 900 bijvoorbeeld kostte 2 uur tijd.

Een hele prestatie dus, die ook beloond wordt. Om spoilers te vermijden hebben we de screenshot van de beloning in de spoiler (pun intended) van dit bericht geplaatst.

[spoiler title=’Korok Seeds beloning’ style=’default’ collapse_link=’true’]De beloning is misschien niet echt wat je zou verwachten naar aanleiding van de inspanning die gepaard gaat met het verzamelen van alle 900 Korok Seeds. Je krijgt namelijk een stinkende outfit en in heel de game is geen wasmachine te bespeuren. Gelukkig levert de prestatie ook wel wat internetfaam op. [/spoiler]

Reageer je gek

Check ook

Kingdom Hearts VR Experience uitgesteld

Normaal zou een eerste van twee Kingdom Hearts VR Experiences op 25 december verschijnen, …