Home Gamenieuws Attack on Titan komt met een PS3, PS4 en PS Vita versie
Gamenieuws - Trailers - 10 februari 2016

Attack on Titan komt met een PS3, PS4 en PS Vita versie

Later deze maand kunnen ze in Japan aan de slag met een Attack on Titan game van Bandai Namco en dat op PS4, PS3 en PS Vita. Tot nu toe kwam voornamelijk de PS4-versie in beeld, maar nu is ook een trailer vrijgegeven die de andere twee versies toont. De game is ook al bevestigd voor een release in het westen, maar een exacte releasedatum is er nog niet. Zo te zien kunnen alle Attack On Titan fans hun inspiratie en fantasie goed kwijt in deze game. Natuurlijk is dit nog niet de beste versie ever, maar het geeft een goed beeld wat de makers er mee willen bereiken.

Voor degenen die nog niet weten wat Attack On Titan is, hierzo de korte wiki-versie:

Attack on Titan is een Japanse mangaserie, geschreven en getekend door Hajime Isayama. De serie werd op 9 september 2009 voor het eerst gepubliceerd in Bessatsu Shōnen Magazine en op 9 december 2014 in 15 tankōbon (boekdelen) uitgebracht.

Het verhaal speelt zich af in een wereld waar de mensheid in steden woont die omgeven zijn door enorme muren, als verdediging tegen de Titans, reusachtige humanoïde wezens die mensen eten. Het verhaal draait om Eren Jaeger, zijn geadopteerde zus Mikasa Ackerman en hun vriend Armin Arlert. Zij zijn bij het leger gegaan om tegen de Titans te vechten nadat die hun stad zijn binnengedrongen.

 

Check ook

Beveiligingslek ontdekt in Fortnite

Ethische hackers van cybersecuritybedrijf Check Point hebben een stevig beveiligingslek on…