Home Gamenieuws Battlefield 2018 in WO2?
Gamenieuws - 19 december 2017

Battlefield 2018 in WO2?

Onlangs liet een YouTuber, die eerder al correcte informatie over Battlefield 1 wist te lekken, weten dat de Battlefield game van 2018 Bad Company 3 zou zijn. Een andere YouTuber, die ook bronnen bij EA heeft, liet vervolgens weten dat dat niet klopt. Nu blijkt dat ze allebei tot op zekere hoogte gelijk en ongelijk zouden kunnen hebben.

Nieuwe informatie suggereert nu dat de Battlefield game van 2018 inderdaad niet Bad Company 3 is, maar dat betekent niet dat Bad Company 3 niet in de maak is. Het is zo dat we voor de release van Bad Company 3 eerst nog een andere Battlefield game zouden krijgen. Die game, die dus in 2018 zou verschijnen, zou gemaakt worden door de hoofdstudio, DICE Sweden, en zou zich afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De game zou verder bouwen op Battlefield 1, met grootse veldslagen, betere vernielingsmogelijkheden voor de omgeving en meer. Bad Company 3 zou pas later verschijnen en in ontwikkeling zijn bij DICE LA, het voormalige Danger Close, bekend van de Medal of Honor reboot uit 2010 en Warfighter.

Hoewel dit alles al bij al redelijk plausibel lijkt, blijft enige voorzichtigheid natuurlijk geboden zolang EA officieel niets heeft aangekondigd.

Reageer je gek

Check ook

Kingdom Hearts VR Experience uitgesteld

Normaal zou een eerste van twee Kingdom Hearts VR Experiences op 25 december verschijnen, …