Home Gamenieuws Battlefield 4 en Hardline zijn tijdelijk 5 euro
Gamenieuws - 16 juni 2016

Battlefield 4 en Hardline zijn tijdelijk 5 euro

Wanneer je Battlefield 4 nog niet hebt aangeschaft, maar deze nog wel graag wilt spelen. Dan is het nu een goed moment om de titel alsnog aan te schaffen. DICE heeft laten weten dat door een nieuwe Battlefield 4 aanbieding de game nog maar 4.99 euro kost. Ook Battlefield Hardline is in de aanbieding.

De games zijn te koop via EA Origin. Wanneer je een Origin account hebt, maar een van beide games nog niet hebt weten te bemachtigen, heb je nog tot aanstaande maandag voor de games weer teruggaan naar hun originele prijs.

De Battlefield 4 aanbieding bespaart je 75% van de normale prijs. De titel kost normaal gesproken namelijk 19.99 euro. De titels zijn op dit moment ook beschikbaar voor Xbox Live en PS Plus.

Dezelfde Battlefield 4 aanbieding met drie kwart prijsvermindering geldt ook voor Battlefield Hardline. De titel kost normaal gesproken ook 19.99 euro, maar is nu dus net als de Battlefield 4 aanbieding nog maar 4.99 euro. Naast de vanilla games zonder alle uitbreidingen zijn ook de premium versies inclusief DLC beschikbaar voor beide titels.

Battlefield 4 aanbieding

Uitbreidingen ook beschikbaar in de Battlefield 4 aanbieding

Je krijgt dus de DLC en uitbreidingen ook bij de premium uitvoeringen van de game. Dat betekent wel dat je iets meer geld moet neerleggen dan voor de reguliere versies van de game. Zowel de Battlefield 4 aanbieding voor de premium versie als de Battlefield Hardline premium versie kosten je 19.99 euro.

Zoals gezegd duurt de aanbieding nog tot en met maandag. Wees er dus snel bij.

Check ook

Kingdom Hearts VR Experience uitgesteld

Normaal zou een eerste van twee Kingdom Hearts VR Experiences op 25 december verschijnen, …

Nieuwsbriefje?

Abonneer op onze nieuwsbrief en sluit je aan bij 231 andere abonnees.