Home Gamenieuws BREAK! MSI FANDAG 2.0 op de planning en win tickets!
Gamenieuws - Mededelingen - Trailers - 14 februari 2016

BREAK! MSI FANDAG 2.0 op de planning en win tickets!

Holy crap! MSI heeft vrijdag de tweede editie van de MSI Fandag aangekondigd en invites rondgestuurd! Het vindt dit jaar plaats op 19 maart in het grootste Indoor Entertainment centrum van Nederland; de Voltage in Tilburg met dit jaar een speciaal thema rondom onze draak: WANNA GET LUCKY! Ken je het nog van vorig jaar? Nee? Geen zorgen, wij nemen je even mee terug in de tijd. Wil je nou ook nog eens tickets winnen? Dat kan! Wij geven 2 tickets (1×2) weg! Check hiervoor even onderaan dit bericht.

Vorig jaar was de eerste keer dat MSI zoiets organiseerde, een dag waarop een select groepje aan gamers (de fans) de kans hadden om een kijkje te nemen in de keuken van MSI. Er werden games gespeeld, lezingen gegeven van onder andere Ubisoft, ESL en Gamersnet, streamster Nysira ging live on air en er waren ronduit 30 pc’s waarop je helemaal los kon gaan. Ja, wij waren ook uitgenodigd en we hadden dan ook speciaal een korte trailer gemaakt, gewoon omdat we het leuk vonden.

Niek en Alex kregen beiden een Lucky mee, de mascotte van MSI, als dank voor onze inzet. Natuurlijk hadden we ook de camera mee wat zorgde voor een aftermovie en flink wat foto’s. Hierna is het balletje gaan rollen en zijn we steeds meer in contact geraakt met MSI. En toen werd gevraagd of er interesse was voor een MSI Forum Moderatorschap had Alex zich als een van de eerste aangemeld. Die hier trouwens nog steeds bij zweert.

Maar even terug naar de komende dag. De focus ligt ook dit jaar op de ultieme gaming experience met de nieuwste MSI gaming producten. MSI heeft een complete dag geregeld met grote real-life gaming activiteiten zoals lasergamen, escape rooms, demonstraties en give aways! Daarnaast is er uiteraard ook een gameruimte waar je de nieuwste games kunt spelen op de nieuwste MSI hardware. De grootste gaming partners zullen ook weer aanwezig zijn om deze dag onvergetelijk te maken.

Lucky, de mascotte, staat dit jaar helemaal centraal tijdens de MSI Fandag 2.0. Dit betekent dat jij niet alleen tijdens maar ook voordat de dag zover is, kans maakt op supervette prijzen! Volg hiervoor trouwens even de MSI Benelux Notebook & MSI Europe  Facebookpagina voor de leukste nieuwtjes.

www.facebook.com/MSINotebooksBenelux

www.facebook.com/MSI.Europe

Wil je bij deze exclusieve Fandag zijn , dan moet je vooraf een kaartje kopen via het ticket systeem. Een kaartje voor deze dag kost vijf euro. Voor deze vijf euro krijg je een dagvullend programma met o.a. lasergamen, escape rooms, een goodiebag, lunch, 2 consumptiebonnen en een volledige gaming experience. Niet gek toch?

Kom je uit België? Bij minimaal 50 aanmeldingen uit België zorgt MSI op 19 maart voor een bus die vertrekt vanuit Antwerpen. Dus wil jij erbij zijn? Koop dan snel een ticket via https://devoltage.nl/aanbod/ticket-msi-fan-dag-2016/.

De drie forum moderators, Alex, Marco en Tom zijn sinds de eerste editie van de MSI Fandag erg nauw betrokken bij MSI en het forum van MSI. Deze drie enthousiaste MSI Fans zullen dan ook er voor gaan zorgen dat de community elkaar zal kunnen vinden op het Nederlandstalige MSI forum. Heb je suggesties voor de fan dag, ben je op zoek naar een reismaatje of heb je vragen, dan kun je op het forum terecht.

TICKETS WINNEN?
Zo! Wij geven zoals gezegd 2 tickets weg. Dit gaat naar 1 winnaar toe dus doe je best!

Als jij tickets wilt winnen, moet je nog wel even bewijzen dat jij er echt bij moet zijn! Wat moet je doen? Simpel! Stuur een mailtje met daarin een foto waarin jij laat zien dat jij een MSI fan bent! Dit kan van alles zijn. Een foto van de set-up, cosplay, een tekening, schilderij of misschien wel een hele video? Alles mag! Op vrijdag 19 februari 2016 maken wij bekend wie de winnaar is, dit wordt besloten op basis van creativiteit en originaliteit. De winnende ingestuurde foto/video wordt geplaatst op onze social media en de winnaar krijgt natuurlijk bericht! De algemene voorwaarden zijn van kracht.
Dus stuur snel een mailtje naar info@asngaming.net met als onderwerp “MSI Fandag winactie”. Vermeldt duidelijk je naam, emailadres, link naar je facebook/twitterprofiel en natuurlijk je inzending als link of bijlage.

Teaser MSI Fandag 2.0WHOOPWHOOP!! WE MOGEN BEKEND MAKEN DAT DE MSI FANDAG 2.0 ERAAN KOMT!Jullie hebben er even op moeten wachten, maar 19 maart zal het gaan gebeuren: De 2e editie van de MSI Fan Dag! Meer informatie zal snel volgen en ook zal op korte termijn de inschrijving voor deze dag starten! Houd onze Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws! Kun je niet wachten? Bekijk dan snel de teaser video voor de eerst hints! :)De eerste editie van de MSI Fandag gemist? Bekijk dan ook snel de aftermovie op YouTube; https://www.youtube.com/watch?v=poWD7yIb5pM#MSIFANDAG #2016 #GAMING #MSI #NO1inGaming

Posted by MSI Benelux Notebook on Thursday, 4 February 2016

 

Check ook

Beveiligingslek ontdekt in Fortnite

Ethische hackers van cybersecuritybedrijf Check Point hebben een stevig beveiligingslek on…