Home Gamenieuws Capcom faalt met oerlelijke Collector’s Edition
Gamenieuws - 19 september 2017

Capcom faalt met oerlelijke Collector’s Edition

Misschien ben je er al van op de hoogte. Marvel vs. Capcom: Infinite komt deze week uit en ook met een supertoffe Collector’s Edition van 200 dollar. However ziet dit er wat anders uit dan werd gepromoot. Natuurlijk zien promobeelden er altijd wat beter uit dan het finale product, maar in dit geval is het verschil zo groot dat je je haast opgelicht voelt.

De Collector’s Edition van Marvel vs. Capcom: Infinite zou naast een speciale verpakking ook de nodige figurines en een verzamelbox met Infinity Stones bevatten. In plaats deze met LED-verlichting opgesmukte edelstenen echter krijgen kopers eerder een doosje met wat lijkt op geschilderde “eieren”, die bovendien nog eens vast zitten in het doosje en er dus niet uit kunnen. Daarnaast hebben ook de figurines lang niet de kwaliteit die aanvankelijk geadverteerd werd.

Het is natuurlijk lang niet de eerste keer dat de finale versie van een Collector’s Edition er heel anders uitziet dan het concept dan aanvankelijk geadverteerd werd, maar je zou toch denken dat gamebedrijven inmiddels wel beter weten. Omgekeerd zou je denken dat consumenten inmiddels ook wel beter weten. Het bedrijf achter deze Collector’s Edition van Marvel vs. Capcom: Infinite is trouwens hetzelfde bedrijf achter de Batmobile Edition van Batman: Arkham Knight. Die werd net voor launch geannuleerd. Blijkbaar waren er “onvoorziene omstandigheden” waardoor de kwaliteit van de Batmobile ondermaats was, waardoor Warner Bros. Games besliste om de speciale editie te annuleren. Bij Capcom hebben ze blijkbaar niet meteen een probleem met de kwaliteit van hun Collector’s Edition.

Reageer je gek

Check ook

Kingdom Hearts VR Experience uitgesteld

Normaal zou een eerste van twee Kingdom Hearts VR Experiences op 25 december verschijnen, …