Home Gamenieuws E3 nieuws van zaterdag 10 juni
Gamenieuws - Trailers - 19 juni 2017

E3 nieuws van zaterdag 10 juni

Need for Speed Payback release

Tijdens EA Play werd de nieuwe Need for Speed getoond middels een uitgebreide gameplay trailer.

In Need for Speed Payback speel jij als een groep die het opneemt tegen een misdaadorganisatie die bekendstaat als The House. De groepering bezit een groot aantal casino’s, maar is niet altijd even netjes wat betreft het vergaren van geld. Jij als speler krijgt de taak om The House onschadelijk te maken terwijl je rondscheurt in de wereld van Need for Speed Payback.

Tijdens het EA Play 2017 event zijn de eerste gameplaybeelden van de nieuwe racegame uit de doeken gedaan en daarin is te zien hoe de hoofdrolspelers een overval plegen op een vrachtwagen van The House. Dit alles gebeurt op volle snelheid op het asfalt van de snelweg. Aan actie is geen gebrek met explosies en wrakken van auto’s die door de lucht vliegen.

Tijdens de explosieve gameplaybeelden door is ook bekendgemaakt dat de Need for Speed Payback release op 10 november gepland staat voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Vanaf dan kun je alleen of samen met je vrienden de wereld van Need for Speed Payback een stukje veiliger maken. Naast de standaard editie van de game kun je ook kiezen uit een deluxe editie die weer extra DLC naar de Need for Speed Payback brengt.

Gamers die gebruikmaken van EA Acces of Origin Acces kunnen vanaf 2 november al met de game aan de slag, met een maximale speeltijd van 10 uur. Zodoende kun je nog eerder aan de slag dan de rest van de wereld. Verwacht binnenkort de eerste impressie van Need for Speed Payback als de E3-beurs opent.

Lees verder op pagina 2! (Onder de schrijversbox)

Pagina's 1 2 3 4 5 6

Reageer je gek

Check ook

Beveiligingslek ontdekt in Fortnite

Ethische hackers van cybersecuritybedrijf Check Point hebben een stevig beveiligingslek on…