Home Gamenieuws Elder Scrolls Online geen abbonement meer!
Gamenieuws - 22 januari 2015

Elder Scrolls Online geen abbonement meer!

Bethesda heeft zojuist een nieuwe editie van The Elder Scrolls Online aangekondigd; The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Voor deze editie hoef je slechts éénmalig te betalen, om vervolgens ongelimiteerde toegang te krijgen tot heel Tamriel. The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited verschijnt voor zowel PC als PS4 en Xbox One. Let wel; de console versies verschijnen iets later dan de PC-versie. The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited verschijnt namelijk voor PC al op 17 maart. De console-spelers zullen tot 9 juni moeten wachten.

Sinds april konden hardcore fans van The Elder Scrolls al aan de slag met het verkennen van Tamriel in The Elder Scrolls Online. Bethesda kreeg helaas regelmatig te horen dat veel fans het zich niet konden veroorloven om maandelijks te betalen om de wereld van The Elder Scrolls Online in te duiken. Voor die fans heeft Bethesda een oplossing bedacht: The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited.

De inhoud van Tamriel Unlimited is precies hetzelfde als die van de originele game, plus de aanstaande ‘Justice’ en ‘Champion’ updates. Het grote verschil is echter dat Tamriel Unlimited slechts een éénmalige betaling vereist. Door heel Tamriel open te stellen zonder een verplicht maandelijks abonnement, hoopt Bethesda een stuk meer fans blij te maken.

Bethesda haalt de maandelijkse betaling echter niet helemaal weg. Je kan er namelijk voor kiezen om ESO Plus-member te worden, waardoor je exclusieve in-game content krijgt. Bovendien krijg je dan maandelijks een aantal ‘crowns’, die je kan gebruiken in de nieuwe digitale Crown Store om DLC van te kopen.

Bethesda heeft ook een epische, lange cinematic trailer geüploadt ter ere van Tamriel Unlmited. Check hem hieronder:

Reageer je gek

Check ook

Kingdom Hearts VR Experience uitgesteld

Normaal zou een eerste van twee Kingdom Hearts VR Experiences op 25 december verschijnen, …