Home Gamenieuws Free weekend en GotY Edition voor Overwatch
Gamenieuws - Trailers - 18 mei 2017

Free weekend en GotY Edition voor Overwatch

Overwatch viert zijn eerste verjaardag en dat zullen we geweten hebben. Naast een nieuw in-game event komt er ook een free weekend en daarnaast wordt ook een Game of the Year Edition gelanceerd.

Het Anniversary event gaat volgende week dinsdag, 23 mei, van start. Wat dit event precies inhoudt, valt nog af te wachten. Mogelijk komt er een nieuwe map terwijl ook de inhoud van loot boxes aangepast zou worden.

Voorts zal Overwatch in het weekend van 26 tot 29 mei voor iedereen gratis te spelen zijn en dat op zowel pc, PS4 als Xbox One. Gemaakte progressie wordt meegenomen bij een eventuele aankoop van de game na het free weekend.

De Game of the Year Edition, die eerder al naar buiten kwam maar die nu ook officieel bevestigd is, brengt 10 extra loot crates met zich mee, evenals character skins van de oude Collector’s Edition, zijnde Blackwatch Reyes, Strike-Commander Morrison, Overgrown Bastion, Security Chief Pharah en Slipstream Tracer. De GotY Edition bevat ook wat content voor andere Blizzard games, zoals Tracer voor Heroes of the Storm, een baby Winston pet voor World of Warcraft, Mercy’s Wings voor Diablo III, in-game portretten voor StarCraft II en card-backs voor Hearthstone.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=gOXLUwZT8W8[/embedyt]

Reageer je gek

Check ook

Beveiligingslek ontdekt in Fortnite

Ethische hackers van cybersecuritybedrijf Check Point hebben een stevig beveiligingslek on…