Home Gamenieuws GTA V Online Hack is bizar!
Gamenieuws - Trailers - 18 augustus 2015

GTA V Online Hack is bizar!

GTA V Online wordt stevig geplaagd door hackers en Rockstar lijkt er niet meteen greep op te krijgen. Hoe erg het gesteld is, demonstreert onderstaande video. Daarin doet een speler zijn verhaal over hoe hij af te rekenen kreeg met een hacker. Niet zomaar een hacker, echter, want deze keer ging het er een stuk gekker aan toe dan maar wat oneindige munitie of onoverwinnelijkheid of teleportatie.

De hack in kwestie zorgde ervoor dat een andere speler, vermoedelijk de hacker, op de rug van het slachtoffer kon gaan zitten, waarna de hacker het slachtoffer niet meer los liet en hem aaide alsof hij zijn paard was. Vervolgens duiken allerlei klonen van de hacker op die het slachtoffer aanvallen, en daarna spuiten vuur en water uit de grond. Ook krijgt het slachtoffer soms enorm veel geld en heeft hij plots alle wapens in de game, om vervolgens weer al zijn geld en wapens kwijt te zijn.

Je moet het eigenlijk gewoon zien om te geloven, maar het is natuurlijk geen geruststellende gedachte dat hacks als dit gewoon nog steeds mogelijk zijn in GTA V Online. ROCKSTAR, DOE ER WAT AAN!

Reageer je gek

Check ook

Beveiligingslek ontdekt in Fortnite

Ethische hackers van cybersecuritybedrijf Check Point hebben een stevig beveiligingslek on…