Home Gamenieuws Hitman 2 aangekondigd
Gamenieuws - Trailers - 8 juni 2018

Hitman 2 aangekondigd

IO Interactive en Warner Bros. Interactive Entertainment hebben Hitman 2 aangekondigd. De game verschijnt op 13 november voor pc, PS4 en Xbox One. Het gaat dan om een volledige game, dus geen formule met episodes. Er wordt wel post-launch content voorzien, terwijl elusive targets, escalation en contracts ook gewoon aanwezig blijven.

In Hitman 2 moet Agent 47 opnieuw rond de wereld reizen om op creatieve wijze mensen uit te schakelen. Zijn ultieme doelwit is de Shadow Client, maar alles verandert wanneer Agent 47 de echte identiteit van de Shadow Client ontdekt en de waarheid te weten komt omtrent zijn verleden.

Hitman 2 zal voor het eerst in de reeks co-op voorzien, al is het in een aparte mode. De Sniper Assassin mode focust op het uitschakelen van doelwitten van op afstand, wat je in je eentje maar dus ook met een partner kan doen. De Sniper Assassin mode is ook een pre-order bonus, waar je nu al mee aan de slag kan als je een pre-order plaatst. De mode introduceert nieuwe personages die ook zullen opduiken in de hoofdgame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook

Sony klaagt man aan voor verkopen van gehackte PS4’s

Sony wil dat de activiteiten van Scales worden stopgezet en dat hij zijn resterende gehack…