Home Gamenieuws Muzikale update voor GTA Online
Gamenieuws - 2 augustus 2018

Muzikale update voor GTA Online

GTA Online heeft weer een update gekregen en deze week is dat een muzikale. Het Italiaanse DJ-duo Tale Of Us is vanaf deze week immers in GTA Online beschikbaar om als resident DJ’s te boeken. Tijdens hun set lanceren ze exclusieve nieuwe muziek van hun aankomende album Afterlight.

Ook is er een gloednieuwe radiozender beschikbaar in de radiofrequenties van GTA Online, geheel in thema van After Hours: Los Santos Underground Radio (LSUR). Hier hoor je een exclusieve mix van DJ Solomun en meer mixes die de komende weken worden toegevoegd wanneer nieuwe resident DJ’s beschikbaar worden als onderdeel van After Hours.

Ook komen er deze week twee nieuwe voertuigen: de Enus Stafford en Blimp, nu te koop via Legendary Motorsport en Elitas Travel.

Verder zijn er nieuwe beloningen voor leden op de gastenlijst, namelijk een bonus van GTA$100.000, het Galaxy & Los Santos Underground Radio T-shirt, de Oh Enus!-decoratie voor de Enus Stafford en de Sessanta Nove Multicolor, en Pink & Green Camo Liveries voor de Mammoth Patriot Stretch.

Een overzicht van alle nieuwigheden en bonussen vind je hier.

Reageer je gek

Check ook

Kingdom Hearts VR Experience uitgesteld

Normaal zou een eerste van twee Kingdom Hearts VR Experiences op 25 december verschijnen, …