Home Gamenieuws Nathan Fillion mogelijk in Uncharted film
Gamenieuws - 17 juli 2018

Nathan Fillion mogelijk in Uncharted film

We weten dat er wordt gewerkt aan een Uncharted film, maar veel is er nog niet naar buiten gekomen. Heel wat fans fantaseren er dan maar op los en daarbij wordt acteur Nathan Fillion vaak gekozen om in de huid van Nathan Drake te kruipen, niet in het minst omwille van de gelijkenis tussen de twee natuurlijk. Het ziet er nu naar uit dat die wens wel eens zou kunnen uitkomen.

Via zijn Instagram stuurde Fillion namelijk het onderstaande de wereld in. Naast een foto van artiest Drake krijgen we ook de woorden “Six Parvis Magna” voorgeschoteld, hetgeen de tekst is die in de ring van Nathan Drake gegraveerd staat. Ook krijgen we de datum 7/16/18, oftewel 16 juli 2018, mee. Dat is aanstaande woensdag, vermoedelijk niet toevallig aan de vooravond van de start van het San Diego Comic-Con evenement.

Er wordt dus nieuws verwacht omtrent de Uncharted film en de betrokkenheid van Nathan Fillion. De acteur is inmiddels wel al 47 jaar oud, maar dat hoeft niet per se een probleem te zijn. Eerder raakte immers al bekend dat de Uncharted film een prequel op de games betreft, met Tom Holland als jonge Nathan Drake. Mogelijk speelt Fillion dat een wat oudere Nathan Drake die minder frequent te zien zal zijn in de film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook

Sony klaagt man aan voor verkopen van gehackte PS4’s

Sony wil dat de activiteiten van Scales worden stopgezet en dat hij zijn resterende gehack…