Home Gamenieuws Nieuw model en prijsverlaging voor Xbox One
Gamenieuws - Trailers - 9 juni 2015

Nieuw model en prijsverlaging voor Xbox One

Microsoft gaat een Xbox One aanbieden met een harde schijf waar 1TB op past, voor dezelfde prijs als waarvoor het 500 GB-model tot op heden werd verkocht. De 500 GB-variant krijgt een permanente prijsverlaging en wordt 50 dollar goedkoper.

 De nieuwe Xbox One is vanaf midden juni te koop. Een Europese prijs is nog niet bekend. De spelcomputer heeft nu een matte afwerking en wordt gebundeld met een nieuwe controller, waar dit keer een headset op aangesloten kan worden.

De controller kan ook draadloos van firmware-updates worden voorzien en komt tevens los in de winkels te liggen, in twee verschillende kleuren. In het najaar volgt er een speciale adapter, waarmee de controller draadloos met Windows 10 te gebruiken is.

Amerikaanse kopers krijgen bij de bundel ook tijdelijk Halo: The Master Chief Collection. Onduidelijk is nog of dit aanbod ook in Nederland geldt.

Naar verluidt heeft Sony ook een PlayStation 4 in ontwikkeling met een grotere harde schijf. Sony heeft deze vooralsnog niet aangekondigd.

Reageer je gek

Check ook

Beveiligingslek ontdekt in Fortnite

Ethische hackers van cybersecuritybedrijf Check Point hebben een stevig beveiligingslek on…