Home Gamenieuws Oeps! Woedende vader slaat internetcafé kort en klein!
Gamenieuws - 28 oktober 2014

Oeps! Woedende vader slaat internetcafé kort en klein!

In China is een zekere meneer Lin aangehouden nadat hij een internetcafé kort en klein had geslagen. De man was de verjaardag van zijn vrouw aan het vieren, blijkbaar met het hele gezin, toen hij merkte dat zijn oudste zoon verdwenen was. De vader wist dat zijn zoon een liefde had voor online games en dus besloot hij de lokale internetcafés te doorzoeken. Daar trof hij inderdaad zijn zoon aan, waarna de vader furieus werd.

De vader nam naar verluidt een stoel en begon een ravage aan te richten in het internetcafé. Heel wat pc-schermen moesten eraan geloven en blijkbaar gaf de vader de internetcafés de schuld van de slechte schoolcijfers van zijn zoon. Toen de eigenaar van het internetcafé arriveerde, begon de vader zich tegen hem te keren. Uiteindelijk werd de politie erbij gehaald, die zowel de vader als de eigenaar van het internetcafé mee naar het bureau nam.

Op het politiebureau bleek de vader nog niet bedaard te zijn. Hij weigerde mee te werken aan het onderzoek en viel op een bepaald moment een van de agenten aan, terwijl hij naar een andere spuwde. Omwille van zijn agressief gedrag wordt meneer Lin nu in China aangeklaagd als een “gewelddadige crimineel”.

Reageer je gek

Check ook

Kingdom Hearts VR Experience uitgesteld

Normaal zou een eerste van twee Kingdom Hearts VR Experiences op 25 december verschijnen, …