Home Gamenieuws Overzicht over Battlefield V
Gamenieuws - Trailers - 25 mei 2018

Overzicht over Battlefield V

Eergisteren werd tijdens een livestream Battlefield V uit de doeken gedaan. Hoog tijd dus voor een overzicht van alle informatie die momenteel beschikbaar is, van de settings, over de verschillende modes, tot de nieuwe gameplay mechanics, post-launch content en meer.

Releasedatum, early access en open bèta

Battlefield V wordt officieel gelanceerd op 19 oktober en dat voor pc, PS4 en Xbox One. Wie de Deluxe Edition koopt, kan er echter al vanaf 16 oktober mee aan de slag. Via EA Access (Xbox One) en Origin Access (pc) kan Battlefield V vanaf 11 oktober ook al enkele uurtjes gespeeld worden. Ook is een open bèta bevestigd, maar een datum daarvoor is nog niet bekend. Wel zal die natuurlijk nog voor de release plaatsvinden.

In-engine reveal trailer

Hierboven is de reveal trailer van Battlefield V te bekijken. Na een cinematische introscène lijken we een gameplaysegment voorgeschoteld te krijgen, maar zoals wel vaker is het de vraag in hoeverre deze beelden representatief zijn voor de finale ervaring. Bij EA en DICE klinkt het alvast dat de trailer bestaat uit “in-engine footage” die weergeeft wat in-game mogelijk is. Het gaat dus niet om 100% zuivere gameplay en de actie werd een handje geholpen in functie van de trailer. Een beter beeld van zuivere gameplay is weggelegd voor de EA Play persconferentie, die op zaterdag 9 juni om 20:00 gehouden wordt.

Inhoud


  • Pagina 1: Introductie en trailer.
  • Pagina 2: Singleplayer en gameplay.
  • Pagina 3: Multiplayer en MyCompany.
  • Pagina 4:  DLC’s.
  • Pagina 5: Screenshots.
Pagina's 1 2 3 4 5

Reageer je gek

Check ook

Beveiligingslek ontdekt in Fortnite

Ethische hackers van cybersecuritybedrijf Check Point hebben een stevig beveiligingslek on…