Home Gamenieuws Pop-up hotel ter promotie van Xbox One X
Gamenieuws - 30 oktober 2017

Pop-up hotel ter promotie van Xbox One X

Microsoft is al vanaf het begin trots op de zelfontworpen Xbox console, en met elke generatie gaat dat ook een stapje verder. Met de Xbox 360 werd er een gigantische conventie gehouden, wat deed denken aan de Apple Keynotes. En deze keer is het niet anders.

Officieel moet je nog wachten tot 7 november om met de Xbox One X aan de slag te gaan, maar er zijn nu al flink wat promoties bezig. Gamestop hypt mensen op met een dev-console in een van de winkels, GameMania kan niet ophouden met advertenties, en Microsoft? Microsoft bouwt een pop-up hotel genaamd Xbox Stay ‘n Play in Australië.

Je kan er niet echt overnachten, maar wel een kamer afhuren om overdag en ‘s avonds even een paar potjes te spelen op de Xbox One X. Het gaat wel om de nieuwste games trouwens, denk aan Forza Motorsport 7, Assassin’s Creed Origins en natuurlijk Fifa 18. Je kamer komt met een supergoedkope roomservice en het hotel is open van 3 tot 5 november. Mocht je in Australië zitten, reserveren kan via https://www.eventbrite.com.au/e/the-xbox-stay-n-play-tickets-39075138792.

Reageer je gek

Check ook

Kingdom Hearts VR Experience uitgesteld

Normaal zou een eerste van twee Kingdom Hearts VR Experiences op 25 december verschijnen, …