Home Gamenieuws Productie GTA 6 (VI) Begonnen
Gamenieuws - 30 november 2016

Productie GTA 6 (VI) Begonnen

Momenteel is het verhogen ten aanzien van de volgende GTA titel van Rockstar, met nieuws over de ontwikkeling van GTA 6 begint te overstromen. Er is geen enkele twijfel dat dit de grootste en meest verwachte video game in de geschiedenis zal zijn, aangezien dit monumentaal succesvolle serie blijft een grotere rol krijgen, hype en uiteindelijk de winstgevendheid. Met nieuwe informatie opkomende op bijna dagelijkse basis, hier ValueWalk overzicht van alle GTA 6 geruchten tot nu toe.

GTA 6 ontwikkelingsfase begonnen

Ten eerste zijn recente rapporten gesuggereerd dat de ontwikkelingsfase van GTA 6 is al aan de gang. Sterker nog, zijn er een aantal suggesties geweest dat dit is zo ver gevorderd dat de kaart-gebouw fase van de productie van de volgende Grand Theft Auto aflevering is reeds afgerond. Rockstar North heeft ook zogenaamd geadverteerd voor een missie / technische scripter, wat suggereert dat het ontwikkelingsproces voor GTA 6 is verhuisd naar storytelling mechanica.

Gameplay

Er zijn al een hele reeks gameplay geruchten in verband met GTA 6, en onder deze is de notie dat het spel meer wapens en munitie keuzes zullen bieden als het aankomt. Het vermogen om meer gebouwen in het spel voeren is ook geanticipeerd, terwijl fluistert wijzen op meer vliegen missies opname in GTA 6 ook. Rockstar is ook naar verluidt sleutelen aan het online gedeelte van GTA 6, en de opmerkelijk succesvolle GTA online universum waarschijnlijk worden getweaked deze tijd.

Tot slot zijn er suggesties in sommige kringen dat cheat codes kunnen worden hersteld voor GTA 6 geweest; een populaire functie van het verleden titels.

Characters

Een nieuwe update is dat je meer mogelijkheid van spelers om uit te kiezen in GTA 6, en de geruchten over een mogelijke vrouwelijke protagonist zijn niet bevestigt. Benadrukt moet worden dat Rockstar noch bevestigd noch ontkend het bestaan van een speelbare vrouwelijke personage, maar de ontwikkelaar heeft dit concept in het verleden besproken.

Locatie

Een van de meest fascinerende en moeilijk te voorspellen aspecten van GTA 6 juist daar het spel uiteindelijk wordt ingesteld. Als de kaart bouwfase van het spel is uiteindelijk afgerond, dit uiteraard suggereren dat dit intern is besloten bij Rockstar, zelfs als de video gaming community is nog steeds in het duister.

Maar sommige analisten hebben gesuggereerd dat het idee van een overzeese locatie is ingeblikt door Rockstar; een beslissing die zou, in alle eerlijkheid, lijkt logisch. Het vertalen van de GTA 6 spel          naar een ander land niet noodzakelijkerwijs zinvol zijn, ook al Tokyo in het bijzonder is sterk gekoppeld als mogelijke instellingen voor de zesde grote GTA release.

Als het spel inderdaad in de Verenigde Staten, is het mogelijk dat een pseudo-Las Vegas locatie kon worden gebruikt. Een versie van de beruchte gokstad werd opgenomen in GTA: San Andreas, maar het zou massaal worden bijgewerkt voor zijn debuut in GTA 6.

VR Ondersteuning

Eén van de meest interessante updates van GTA 6 is dat het de eerste titel in de GTA serie virtual reality ondersteuning voorzien zijn. Dit is een interessante tijd voor de toekomst van VR, Sony vanwege PlayStation VR headset vrij eind van het jaar. Inderdaad, allerlei geruchten betreffende de toekomstige PlayStation 4,5 suggereren dat Sony produceert nieuwe console om verbeterde virtual reality functionaliteit leveren.

Er wordt zelfs gesuggereerd dat Rockstar een externe ontwikkelaar om te werken GTA 5 ook compatibel met virtual reality te kunnen huren.

Teleportatie

Het blijft om te worden gesuggereerd dat GTA 6 ook zal beschikken over teleportatie voor de eerste keer, met Rockstar kijken om te bezuinigen op de hoeveelheid tijd die nodig is om de kaart van het spel doorlopen. Dit kan een soortgelijk systeem om de een dat werd opgenomen in de Need for Speed vrijlating vorig jaar.

Grotere kaart weergeven Om te verkennen

En de noodzaak teleportatie kan worden versterkt door het feit dat GTA 6 bevat verreweg de grootste kaart ooit in een GTA titel. Er werd gemeld dat de speeltuin in GTA 6 vele malen groter zijn dan de al enorme kaart in GTA 5 zal zijn, en dit zou een spannend vooruitzicht voor de fans van de serie.

Shatta Wale koppeling

Een recente linker-veld rapport over GTA 6 is dat Rockstar een deal al met de dancehall muzikant Shatta Wale heeft getekend, zodat zijn muziek te verschijnen in het spel. Met name wordt de baan Kakai genoemd en wordt voorgesteld dat dit de eerste van vele deel van de in het spel radio stations zijn.

Nieuwe voertuigen

In een andere poging om frissen het gevoel van GTA 6, wordt gesuggereerd dat een breder scala van nieuwe voertuigen zal ook worden toegevoegd aan de portfolio van het spel. Er was al een ongelooflijke waaier van het rijden opties in de bestaande GTA 5 titel, dus dit handen op een fenomenaal grote voorraad van de voertuigen in GTA 6.

Grote naam acteurs

Rockstar is enigszins uit de weg gegaan, waaronder grote naam stemmen in de laatste GTA releases, mogelijk beïnvloed door een nogal negatieve ervaring met Ray Liotta bij het werken aan GTA: Vice City. Maar rapporten intensiveren dat de ontwikkelaar dit beleid voor de nieuwste GTA release heroverwogen, en dat een aantal zeer bekende gezichten zullen lenen hun stem aan het spel.

De sterkste gerucht in deze afdeling is dat de bekende Hollywood-actrice Eva Mendes zal verschijnen in GTA 6, en dat ze inderdaad de eerste vrouwelijke protagonist zal spelen in de geschiedenis van de serie. Ryan Gosling, haar real-life partner, is ook in verband met GTA 6, zoals Rockstar beschouwt kruiden tot de GTA 6 universum.

Datum van publicatie

Rekening houdend met alle functies en nieuwe functionaliteit die Rockstar zal naar verwachting proppen in deze mammoet en uiterst belangrijke titel, wordt voorgesteld dat de release datum van GTA 6 nog een eind weg kan zijn. De productie en afgifte van deze titel kan verder worden bemoeilijkt door de console landschap, met mogelijk nieuwe Xbox en PlayStation 1,5 4,5 noodoplossing releases beschikbaar zijn tegen de tijd dat het spel beschikbaar is, en de Xbox en PlayStation Two 5 nu al aan de horizon. Rockstar zal ook van nature willen steun bieden aan de bestaande PlayStation 4 een Xbox One.

Maar het spel wordt verwacht om op ten minste enkele van de alsystemen 2019.

Reageer je gek

Check ook

Kingdom Hearts VR Experience uitgesteld

Normaal zou een eerste van twee Kingdom Hearts VR Experiences op 25 december verschijnen, …