Home Gamenieuws PUBG voor het eerst in de sale op Steam
Gamenieuws - 20 juni 2018

PUBG voor het eerst in de sale op Steam

Kopen, kopen kopen! PUBG is voor het eerst in de sale op Steam sinds de launch. De game heeft een korting gekregen van 33 procent op Steam en kost nu tijdelijk €19,99. De aanbieding is geldig tot en met 5 juli.

Normaal betaal je 29,99 euro voor PUBG en nu kun je het spel dus voor een tientje goedkoper in je digitale huis halen. PUBG Corp. zegt dat de sale is gestart vanwege een mijlpaal, namelijk dat de pc- en Xbox-versies gecombineerd meer dan 50 miljoen keer zijn verkocht. Tel je daarbij de gratis app PUBG Mobile bij op, dan kent de game meer dan 400 miljoen geregistreerde spelers wereldwijd. Meer dan 87 miljoen gamers spelen het dagelijks verdeeld over alle platformen.

We’re genuinely humbled by PUBG’s ongoing success and growth, and we’re incredibly optimistic about the game’s future. We’re going to keep working on new content and improvements for all versions of the game. We know there’s still so much we can do to make PUBG a better game for our players.

De ontwikkelaar is ontzettend vereerd door het succes van PUBG en het bedrijf is zeer optimistisch over de toekomst van het spel. Ze blijven werken om alle versies van de Battle Royale-game te verbeteren en nieuwe content toe te voegen. Er is nog genoeg te sleutelen om PUBG een nog betere game te maken.

PlayerUnknown’s Battlegrounds is al langere tijd te spelen, maar verscheen officieel in december voor pc en Xbox One.

2 reacties

Reageer je gek

Check ook

Kingdom Hearts VR Experience uitgesteld

Normaal zou een eerste van twee Kingdom Hearts VR Experiences op 25 december verschijnen, …