Home Gamenieuws Steam laat je game permanent verwijderen
Gamenieuws - 8 december 2015

Steam laat je game permanent verwijderen

Steam bestaat al 12 jaar en sinds het begin zijn er al mensen die hun gekochte games toch permanent willen verwijderen. Ondanks dat het raar is, is het tot nu toe niet mogelijk geweest om dat te doen. Valve heeft aangekondigd dat het vanaf nu wel kan. Wanneer je ervoor kiest om een game vanaf je Steam weg te gooien, is deze actie niet meer ongedaan te maken. Ook krijg je er geen geld voor terug.

Eerst was het alleen mogelijk om je game op onzichtbaar te zetten. Voor gebruikers die honderden, dan wel duizenden games in hun Steam Library hebben, is de nieuwe optie een welkome toevoeging aan de mogelijkheden. Vaak worden oude games nooit meer gespeeld.

De stappen die je moet zetten om een spel te verwijderen is vrij eenvoudig. Na het inloggen op de supportpagina kan er gezocht worden op de game die verwijderd moet worden. Na het selecteren van de game krijg je een optie waarmee je de game permanent kunt verwijderen uit je account. Na een laatste waarschuwing ben je de game dan toch echt kwijt.

 

Reageer je gek

Check ook

Kingdom Hearts VR Experience uitgesteld

Normaal zou een eerste van twee Kingdom Hearts VR Experiences op 25 december verschijnen, …