Home Gamenieuws Stiekeme referenties naar L4D3 en Half-Life 3?
Gamenieuws - 25 februari 2016

Stiekeme referenties naar L4D3 en Half-Life 3?

Het lijkt een oneindig verhaal te worden voor fans van Half-Life, die uitkijken naar Half-Life 3 (en de hoop op Episode 3 misschien hebben opgegeven). Valve had een SteamVR Performance Test vrijgegeven, zodat je kon nagaan of je pc in staat was om VR te verwerken.

In de bestanden van deze software zijn nu wat dingetjes gevonden die verwijzen naar Half-Life 3 en Left4Dead 3, twee games waar al heel wat over wordt gehyped, met name over de eerste. Zo zijn er nieuwe afbeeldingen te vinden in de Performance Test die een vernieuwde versie van oudere personages laat zien en verder nog een heleboel afbeeldingen daaromheen, al vrezen velen dat het gewoon om een 3D-model gaat voor speelgoed dat nadien werd gecreëerd.

Verder is er een map L4D3 genaamd met textures voor een “Retired Engineer”, wat fans weer heeft doen speculeren over wat die zaken in de SteamVR Performance Test doen. Zelf heeft Valve al te kennen gegeven in het verleden dat het soms assets van oudere games gebruikt om zaken te testen en dan is het misschien zelfs een insider joke om die zaken in mappen te steken als L4D3 en dergelijke, wetende dat de fans sowieso alles zullen uitspitten.

Check ook

Kingdom Hearts VR Experience uitgesteld

Normaal zou een eerste van twee Kingdom Hearts VR Experiences op 25 december verschijnen, …