Home Gamenieuws The story of the gamergirl noob who went to firstlook 2014
Gamenieuws - 13 oktober 2014

The story of the gamergirl noob who went to firstlook 2014

Hoi allemaal, ik ben muppetgirl.
Ik heb nog niet eerder geschreven voor (Appeltjens? Of is het nu ASNGaming?) Maar ik ben wel een tijdje actief geweest op onze minecraftserver. Ik ben een van de vrienden van AlkoMasterz (de owner) en F0rs4k3n5oul.
AlkoMasterz had me mee gevraagd naar firstlook. Ik: yay een gaming conventie!
Wij besloten dus in cosplay te gaan samen met nog een vriendin van AlkoMasterz. Ik ging als Link van Legend of Zelda. Lekker veilig, omdat het een bekend spel is. AlkoMasterz ging als scout van team fortress en Miriam ging als een asassin uit een van de Assassins Creed spellen. (Vraag me niet welke..) Ik had dus een hele maand aan mijn Link cosplay gewerkt en ik naar Amsterdam waar ik zou meeten met AlkoMasterz.
Ik ging dus in vol ornaat hele cosplay aan en op de fiets naar de bus. Allemaal mensen keken en ik voelde me eerst heel ongemakkelijk…
Eindelijk op Amsterdam aangekomen was Alko er al, dus we gingen de laatste puntjes op de i zetten voor zijn cosplay en een hapje eten halen. Toen in de trein naar Utrecht waar we meeten met Miriam.toen was het alleen nog maar de mensenmassa volgen om bij de jaarbeurs te komen.
Er waren niet veel mensen in cosplay, dus we kregen best veel aandacht. Veel mensen kijken en fluisteren dan en er zijn er maar een paar die zo stoer zijn dat ze om een foto vragen.
Toen we binnen waren had ik echt geen idee waar ik terecht was gekomen. Allemaal gamingstands die wel bekend leken, maar ik kende er eigenlijk niet een erg goed en de games die overal gespeeld werden had ik zelf ook nog nooit gedaan.. voor zover gamingnoob…. ^~^’
Ik ben meer van de old school games als Legend of Zelda en de oude Final Fantasy spellen.
De meeste dingen ken ik dus niet, maar toch loop ik daar tussen al die nieuwe games die ik allemaal niet ken. Het leukste was voor mij dus de fotocontest die we hebben gedaan. (Check Facebook to see how I won :D)
Foto’s maken en met random mensen praten over games waar ik totaal geen verstand van heb.. maar… ik zou zo weer gaan.
Ik heb echt een supertijd gehad en ik zou het iedereen aanraden om naar zo’n beurs/conventie te gaan
Love and Xx
Muppetgirl
DSC03478

Reageer je gek

Check ook

Kingdom Hearts VR Experience uitgesteld

Normaal zou een eerste van twee Kingdom Hearts VR Experiences op 25 december verschijnen, …