Over ons

Email site:
info@asngaming.net – ASNGaming.net

Social Media
Facebookpage
Twitter
Youtube
Instagram
Twitch

Geschiedenis
Wij zijn opgekomen uit de ruïnes van McPandora, een grote Minecraftserver dat is doodgebloed door grote hacks en Ddos aanvallen. Nog steeds timmeren we aan de weg, en nu nog sterker en stabieler als tevoren! Na doorgestart te zijn als gameblog Appeltjens, kregen we eindelijk de respons die we wilden. Door een overname raakten we helaas de naam kwijt. Maar geen nood.

Appeltjes, nu ASNGaming.net, is de gameblog zoals die zou moeten zijn. Een unieke blog die onderscheidt maakt tussen leuk en overbodig nieuws. Hier zul je niet vinden dat de Activisionmascottes opeens rode onderbroeken dragen in plaats van gele, maar dat er een nieuwe game komt die er echt toe doet. Daarnaast kun je ook gewoon zelf een artikel insturen om zo mee te helpen aan iets waar al meer dan 8.000 unieke bezoekers per maand in geloven.

 

Voor wie is ASNGaming geschikt?
ASNGaming heeft geen leeftijdsbeperking. Toch willen we je erop wijzen dat er af en toe content geplaatst wordt dat 16+/18+ kan zijn. Ook kan er gedoneerd worden, prijzen weggegeven worden of meegedongen worden naar speciale posities binnen ons team. Voor de rest is iedereen vrij om te doneren, spelen, lezen en schrijven zoals hij/zij dat wilt.

Is ASNGaming veilig?
Helemaal. ASNGaming maakt gebruik van een beveiligde SSL verbinding met zowel de webserver als de database voor elk account en elk stukje info. Het is tot zover niet te kraken geweest, en alleen de site-admin kan erbij. De donaties worden behandeld door onze host HexWeb en zijn ook nog eens op een SSL verbinding, zoals je kan zien in de groene markering in je adresbalk. Alles dat op ASNGaming of Hexweb gebeurt, blijft daar ook op. Er is geen connectie met een eventuele andere site tenzij aangegeven.

We willen benadrukken dat ASNGaming NOOIT een email zal versturen via een hotmail, shortmail of andere emailservice. We doen dit alleen vanaf een @asngaming.net email. Benader ons even als je denkt dat iemand ASNGaming nadoet op een ander email account.

 

Zijn er kosten of contracten?
Absoluut niet. Het registreren op onze site is gratis, en daarna ben je nog steeds vrij om te doen wat je wilt. Als je een aanbieding krijgt van iemand om een account aan te kopen, doe dit niet. Je eigen account zal je nog veel meer privacy en een beter gevoel te geven.

Doneren is iets anders. Het is mogelijk om te doneren zonder ‘wederdienst’. De donaties worden beheerd door TippeeStream. Elke donatie kan niet terugbetaald worden en wij (ASNGaming.net, TippeeeStream en HexWeb) zijn niet verantwoordelijk voor eventuele acties, fouten of vergissingen gemaakt voor het doneren, tijdens de verwerking en/of het resultaat. Er is iets niet door? Laat het ons dan weten via onze e-mail: info@asngaming.net.

 

Ik wil een Crewmember worden. Hoe?
We hebben daar een aantal richtlijnen voor. Er zijn een paar manieren om een crewlid te worden:

  • Je wordt een reguliere schrijver of contentcreator voor ASNGaming.
  • Je wordt een linkpartner (samenwerking).
  • Je hebt gereageerd op een joboffer.

Onze eisen (dit zijn guidelines, elke eis kan achteraf worden bewerkt):

  • Jij bezit Skype/Discord en Whatsapp voor onze (zeldzame) bijeenkomsten met behulp van deze programma’s.
  • Je moet ons je mobiel nummer te geven met een Whatsapp-account voor onze groep.
  • Je bent in staat om snel te reageren op ongewenste situaties en/of vragen.
  • Je bent in staat om een post over games te schrijven of plaats een video op zijn minst 2 keer per week.
  • Je bent 16 jaar of ouder. Jongere deelnemers kunnen worden ‘ingehuurd’ na een vergadering.

 

Wat kun je er voor terug krijgen?
Je hebt een kans om deel uit te krijgen van al het lekkers dat we ontvangen. Je krijgt de mogelijkheid om top of the line producten te beoordelen van onze (officieuze) partners, als je wilt. Je kunt deelnemen aan de belangrijke beslissingen over ASNGaming. Last but not least, indien mogelijk, nemen we je mee op onze pers-uitstapjes naar Cons en vergaderingen als we kunnen. En natuurlijk veel plezier in onze groep gesprekken.