Home Partner [ADV] MSI brengt camo gaming laptop op de markt
Partner - 8 maart 2017

[ADV] MSI brengt camo gaming laptop op de markt

MSI gooit dit voorjaar een limited edition Camo squad gaming notebook. Deze notebook wordt geïntroduceerd om gamers de mogelijkheid te geven hun persoonlijkheid en gamevoorkeur terug te zien in hun hardware. Zoals MSI zelf zegt: “Dit alles draagt bij aan de ultieme gamebeleving voor eindgebruikers, zodat combatgames zich ook echt naar de omgeving van de eindgebruiker verplaatsen.” De notebooks wordt bij verschillende resellers aangeboden en zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties met een advies verkoopprijs vanaf €1649, inclusief Camo squad bundel pakket ter waarde van $210.

Camo Squad hardware keuze
Deze limited edition CAMO squad notebook is in twee uitvoeringen leverbaar, er zijn notebooks met de GEFORCE GTX1060 en notebooks met de GTX1050Ti. Om de prestatieverbeteringen zichtbaar te maken zijn er 3DMARK 11 scores gedraaid, hier volgen de resultaten zoals MSI ze heeft getest. De NVIDIA GeForce GTX 1060 is de opvolger van de GTX 980M. Voor deze twee videokaarten is het resultaat respectievelijk 12350 en 11100, een aanzienlijk prestatieverschil. De NVIDIA GeForce GTX 1050Ti is de opvolger van de NVIDIA GeForce GTX 970M en scoort in dezelfde 3DMARK11 test maar liefst 600 punten meer (10.000 vs. 9400). Dit betekent concreet dat de GTX 1060 en 1050Ti flink krachtiger maar ook goedkoper zijn dan hun voorgangers, wat deze krachtige gamingnotebooks voor een groter publiek toegankelijk maakt.

MSI Gaming features voor ultieme gamebeleving
Als een true gaming merk gaat het bij MSI niet enkel om de beste CPU of GPU, maar wordt er veelal meerwaarde geboden in de vorm van speciale gaming features. In deze Camo squad notebook zit bijvoorbeeld CoolerBoost 4, wat voor een koel én stil gaming systeem zorgt. Met de Steelseries Engine 3 in de notebook kunnen gamers het toetsenbord in alle RGB kleuren instellen en dit laten synchoniseren met bijvoorbeeld de healthlevels en beschikbare munitie in games zoals CS:GO.

MSI Camo Squad Bundel items
Deze MSI Camo squad gaming notebook wordt geleverd met en extra giftbox, met een totale waarde van ruim $210. Deze bundel is niet los te koopbaar en wordt enkel geleverd met de camo squad notebook. In deze box vindt men een Ghost Recon: Wildlands game code plus een Season Pass, een camo rugzak, een camo dog tag, een waterfles en een muismat in camo thema.

Reageer je gek

Check ook

AORUS Benelux Instagram 2K GIVEAWAY

Wanneer AORUS de onderstaande mijlpalen bereiken verloten ze de volgende prijzen onder de …