Home Partner ASNGaming goes Dutch Comic Con
Partner - 7 november 2017

ASNGaming goes Dutch Comic Con

Jaja! We zijn er bij! De laatste keer dat ASNGaming bij Dutch Comic Con was, is alweer een jaartje terug. Inmiddels is er dan ook veel verandert, er is namelijk een “gewone” editie en een “Winter” editie, waarbij de laatste dan ook nadruk legt op, tja, de wintermaanden!

De Dutch Comic Con Winter Editie vindt plaats op 18 & 19 november 2017, in de thuisbasis Jaarbeurs Utrecht. Utrecht is, dankzij haar centrale locatie in het land, de beste stad om een evenement van deze grootte te houden. Dutch Comic Con belooft dat het een onvergetelijke ervaring wordt. We gaan nog niet het volledige programma blootgeven, dat zou alleen maar de verrassing verpesten. Hou de social media van Dutch Comic Con in de gaten voor nieuws en updates.

Alvast je ticket kopen? Dat kan hier!

Het programma is gefocust op enkele punten; gaming, cosplay, comics en merchandise.
Gaming en Dutch Comic Con gaan hand in hand. Tijdens het event organiseert Dutch Comic Con verschillende toernooien, zowel voor pro-spelers als voor de casual gamer. Probeer teasers van nieuwe games uit of ga samen met je vrienden zitten voor een potje van een van de games.
Cosplay is een belangrijk element van Dutch Comic Con. Het liefst ziet Dutch Comic Con zoveel mogelijk bezoekers in cosplay! Of je nu in de trein zit, door de straten van Utrecht loopt of met de auto richting de Jaarbeurs rijdt, Cosplay is een visite kaartje dat iedereen laat zien dat jij een geweldig weekend gaat hebben op Dutch Comic Con.
Dutch Comic Con brengt fans en artiesten samen. Striptekenaars, Youtube celebrities, auteurs van allerlei boeken, geweldige live-acts en misschien zelfs wel een hele speciale artiest…
Een groot onderdeel van geek culture is verzamelen. Of het nou een klein beeldje is van Link, een levensecht masker van The Dark Lord of the Sith of een leuk T-shirt met een Breaking Bad grapje erop, iedere fan heeft wel een leuk hebbedingetje verzamelt of gekocht waar leuke herinneringen aan zitten.
Tijdens Dutch Comic Con is de Dealer Hal daarom ook deze editie weer goed gevuld met handelaren, verkopers en makers van gave merchandise. Loop met je vrienden door de hal en kijk of jouw favoriete verzamelobject aangeboden wordt!

Genoeg te doen dus! ASNGaming gaat op zaterdag 18 november langs. Mocht je nou ook in het filmpje willen komen of heb je een verhaal dat je wilt delen, benader ons even via social media of stuur een mailtje naar info@asngaming.net. Tot dan!

Enne, wil je de editie van vorig jaar nog eens terug kijken? Check het hierrrr!

Reageer je gek

Check ook

AORUS Benelux Instagram 2K GIVEAWAY

Wanneer AORUS de onderstaande mijlpalen bereiken verloten ze de volgende prijzen onder de …