Home Partner Gefeliciteerd Techtime met 14.000 abonnees!
Partner - 1 februari 2018

Gefeliciteerd Techtime met 14.000 abonnees!

Enkele jaren geleden begonnen Marco, Angela, Jeffrey, Corné en later nog Tom met het maken van Techvideo’s waarin zij adviezen gaven en reviews besprak over alle soorten tech. Ze zijn daar pijlsnel in gegroeid en het hele team achter Techtime jubelde. Inmiddels is Techtime niet meer weg te denken uit de Nederlandse Youtube community en is frontman Marco zelfs verschenen in het AD! Zij hebben hem geïnterviewd en daarin verklaarde Marco dit:

Voor wat de toekomst betreft wil Marco de lat hoger leggen. “Meer content, meer interactie en misschien zelfs uitbreiding van het team. De meeste video’s neem ik nu ook nog thuis op. Het zou ideaal zijn als we een aparte locatie zouden hebben om onze video’s te maken, tech te testen en livestreams te houden.”

Ikzelf heb Marco, en dus TechTime, leren kennen door onze tijd als MSI Forummoderator. We hebben samen flink wat meegemaakt op de evenementen van MSI maar hebben ook samen enkele video’s gemaakt. Het is dat Marco voor mij wat verder weg woont, anders had ik graag wekelijks bij hem langs gekomen om hem te storen in zijn vele YouTube-opnames.

Ik ben er trots op dat Marco, Angela, Corné, Jeffrey, Tom en iedereen die nog meer achter de schermen meewerkt, dit fantastische aantal abonnees hebben kunnen halen en hoop dat ik nog vaak met hen mag samenwerken. Proficiat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook

Rechter verbiedt verkoop van GTA Online cheating tools

In de VS heeft een rechter de verkoop van twee GTA Online cheating programma's verboden. T…