Home Partner The Guildhouse: komend weekend Super Smash event in Eindhoven
Partner - 14 maart 2018

The Guildhouse: komend weekend Super Smash event in Eindhoven

Komende zaterdag is er in Dynamo Eindhoven een klein esports event aan de gang. Speel jij Melee, Smash 4, of misschien wel allebei, en ben je vrij? Kom langs en geniet van enkele prachtige potjes! Toegang zelf is €9 en dan mag je van 11.00 tot 17.00 rondlopen en kijken bij elke competitie. Wil je meedoen? Dan maken de organisatoren Zephyr, Special-Edition en The Guildhouse het nog mooier voor je. Voor een inleg van €5 per toernooi doe je al mee en maak je kans op een stel mooie geldprijzen! De 1ste plaats wint 50% van de prijzenpot en een €15 giftcard van Special-Edition. De 2de plaats wint 33% van de prijzenpot en de 3de plaats 17%. Enne, dit is natuurlijk per competitie.

Mocht je willen meedoen, houd er rekening mee dat er regels zijn. Voor beide gelden de regels van The Syndicate. Voor Smash 4 zijn deze hier te vinden: https://docs.google.com/document/d/1Sgzca8cuVWN4pMJYMTOLyl5gH8ojvBjWjK-y3cF1y5A/edit. Voor Melee is het hier te vinden: http://syndicate-events.com/rulesets/melee/. Lunch wordt ter plekke verzorgd.

Kaarten zijn verkrijgbaar via https://eventix.shop/8uq3mjas. En wil je meer weten over het event? Neem dan een kijkje via https://www.facebook.com/events/211931756027762/. Check ook even de flyer voor alle info op een rij: Flyer_Smash_Dynamo.

Uiteraard is ASNGaming aanwezig voor het nodige camerawerk, maar een leuk praatje houden mag natuurlijk ook altijd. Tot dan!

Reageer je gek

Check ook

AORUS Benelux Instagram 2K GIVEAWAY

Wanneer AORUS de onderstaande mijlpalen bereiken verloten ze de volgende prijzen onder de …