Home Prijsvragen ADV: Win een MSI Lucky mascotte!
Prijsvragen - 31 maart 2016

ADV: Win een MSI Lucky mascotte!

Hallo daar! Ja, jij!
Wat een feest was dat op de MSI Fandag. Escaperooms, gamen, streamers en Youtubers zoals TheKing77NL en Nysira maakten de boel helemaal af in De Voltage. Waarschijnlijk heb je de foto’s al op de Facebookpagina gezien (MSI Benelux Notebook), en ook de aftermovie volgt snel. Daarnaast heeft MSI op die dag ontzettend veel weggegeven, waaronder flink wat Lucky’s! Helaas zijn er nog heel wat gamers die geen Lucky hebben, en met die gamers leeft MSI mee. Win daarom de splinternieuwe, felbegeerde mascotte Lucky, the MSI Dragon!

Wat moet je doen?

Supersimpel. In het forum heeft MSI enkele letters verstopt. Deze zitten in topics, posts en eigenlijk alles. Toch zijn het er maar 6! Zoek deze letters, zet ze in de goede volgorde en plaats het antwoord op https://forum-nl.msi.com/index.php?topic=66476.0. Uit alle goede antwoorden kiest MSI 1 persoon die Lucky thuisgestuurd krijgt! En natuurlijk horen ze ook graag de reden waarom jij voor MSI kiest en Lucky absoluut moet hebben! Daarnaast wordt delen op Facebook of Twitter altijd gewaardeerd.

Wat zijn de kleine lettertjes?

De actie verloopt op donderdag 7 april 2016 18.00 plaatselijke tijd. MSI medewerkers mogen natuurlijk meedoen, maar winnen mogen ze niet. Als de winnaar bekend is, krijgt hij/zij een persoonlijk bericht via zijn/haar forumprofiel. Daarom moet je ook een MSI-account hebben, die kun je aanvragen via register.msi.com als je die nog niet hebt. Bij meerdere goede antwoorden wordt er een willekeurige winnaar gekozen met een randomizer uit alle goede antwoorden. Natuurlijk maar 1x per persoon.

Check ook

AORUS Benelux Instagram 2K GIVEAWAY

Wanneer AORUS de onderstaande mijlpalen bereiken verloten ze de volgende prijzen onder de …