Home Partner Win tickets voor de MSI Fandag 2017 en een exclusieve ASNGaming goodiebag
Partner - Prijsvragen - 1 mei 2017

Win tickets voor de MSI Fandag 2017 en een exclusieve ASNGaming goodiebag

Dit heb je altijd al gewild. Naar de MSI Fandag 2017. Maar je hebt geen geld voor een ticket. GEEN NOOD, WIJ GEVEN ER TWEE (2×1) WEG MET NOG EENS EEN EXCLUSIEVE GOODIEBAG VAN ASNGAMING! Het enige wat je hoeft te doen is mee te doen via dit deelnameformulier.

Win tickets voor de Msi Fandag 2017 en een Asngaming Goodiebag!

Dit jaar organiseert msi weer een nieuwe editie van de alom bekende MSI fandag. Na twee super gave fandagen in 2016, zijn ze op zaterdag 6 mei a.s. te vinden in DeFabrique in Utrecht.

Wat staat er op het programma?

GAMEN, GAMEN nog meer GAMEN. Zonder grap, veel mogelijkheden om te gamen. Dankzij Bethesda kunnen jullie bijvoorbeeld Prey en Quake Champions spelen. En je kunt prijzen winnen, want MSI is natuurlijk de beroerdste niet en wilt jullie graag naar huis sturen met toffe gadgets en goodies. Denk hierbij o.a. aan MSI hardware, gaming chairs en steamvouchers ;).

Ze hebben ook een aantal partners aangehaakt. Alternate regelt een flink aantal mooie prijzen, zorgt samen met MSI voor HELE goede aanbiedingen tijdens de fandag en stopt in iedere goodiebag een waardebon van €10,00. Heb je meteen je ticket weer terugverdiend! Partner Casio heeft een beamer ontwikkeld waarmee je op een scherm van bijna 4 meter 4K kan gamen en dat kan je proberen tijdens deze fandag. Zeker doen trouwens, want je maakt ook kan op een G-Shock horloge als je de hoogste score haalt.

MSI werkt voor de fandag samen met VREE, zij gaan next level met VRisb. VRisb maakt gebruik van het VRee platform, dat het mogelijk maakt om met je hele lichaam in de virtuele wereld te verschijnen en met anderen in een virtuele arena kunt spelen. Als speler trek je een pak en handschoenen aan, en zet je een VR bril op. Het VRee platform zorgt er vervolgens voor dat je als speler in de virtuele arena stapt en zo met elkaar kan spelen!

Er is heel veel tijd om lekker te gamen en er is slechts 1 programmaonderdeel waarbij je in groepen ingedeeld wordt, namelijk Lasergaming. En dat is meteen wel een gaaf onderdeel. De Fabrique beschikt namelijk over een drie verdiepingen tellende lasergaming area!!

Samenvatting

MSI FANDAG
Zaterdag 6 mei 2017
deuren open: 10:00, aanvang 10:30
verwachte eindtijd: 17:30

7 reacties

  1. Zat net naar Yarasky te kijken maar de kaartjes zijn uitverkocht en toen had ik dit gevonden en zou echt graag met mijn broertje er naar toe willen

  2. Nog net op de valreep meegedaan.
    Was te laat met kaarten kopen – uitverkocht!
    Vorig jaar erg genoten op de MsI fandag in Tilburg.
    Succes allemaal.

Reageer je gek

Check ook

AORUS Benelux Instagram 2K GIVEAWAY

Wanneer AORUS de onderstaande mijlpalen bereiken verloten ze de volgende prijzen onder de …