Mijn profiel

Voornaam
Alex
Email
info@asngaming.net
Info
Oprichter en eigenaar van ASNGaming.net. Hij regelt al het werk, en zorgt voor aftermovies en de redactie. Eigenlijk de eindbaas van alles. Meer van hem lezen? Check het archief door op zijn naam te klikken!
2 dagen ago no Comment

Er is al vaker een hoax rond gegaan met het nieuws, maar dit keer lijkt het toch waar te zijn. Marvel heeft op de frontpage een rouwpagina gemaakt, en menig website volgt deze standaard.

6 dagen ago no Comment

Riot Games reageerde door te zeggen dat het een zero tolerance beleid hanteert tegen zaken als discriminatie, pesten, grensoverschrijdend gedrag en toxiciteit in het algemeen. Er zouden extra maatregelen getroffen worden om de werkomstandigheden van vrouwen binnen het bedrijf te verbeteren.

6 dagen ago no Comment

Recent werd ook al een rating voor een PS4-versie van PUBG gespot, dus sowieso lijkt een release niet ver weg meer.

1 week ago no Comment

Zulke aanpassingen kunnen op de nodige kritiek van fans rekenen. Ubisoft probeert fans echter gerust te stellen. Of dat ook lukt, is natuurlijk nog maar de vraag. Zo wijst Ubisoft er op dat deze visuele aanpassingen geen effect hebben op de gameplay.

1 week ago no Comment

Trusted Reviews, Take-Two en Rockstar zijn onderling tot een akkoord gekomen. De website zal namelijk ruim 1 miljoen euro storten aan drie goede doelen, gekozen door Rockstar. Het gaat om het American Indian College Fund, het American Prairie Reserve en het First Nations Development Institute.

1 week ago no Comment

Een Metroid film staat nog niet op de planning. Daarnaast zal Larson ook niet de enige zijn die de rol van Samus op zich wil nemen. In 2016 liet UFC-vechtster Ronda Rousey haar interesse al blijken.

2 weken ago no Comment

Halloween staat voor de deur en dus voorzien heel wat games speciale events. Zo ook Rainbow Six Siege, waarin vanaf nu tot en met de nacht van Halloween (31 oktober) een Mad House Halloween Event plaatsvindt. In deze nieuwe playlist kiezen spelers uit 5 aanvallende Operatros (Ash, Thermite, Buck, Hibana en Finka) en 5 verdedigende Operators (Mira, Vigil, Valkyrie, Jager en Pulse), allemaal met hun eigen Halloween skins.

3 weken ago no Comment

Rare heeft wat details onthuld omtrent Shrouded Spoils, de nieuwe uitbreiding voor Sea of Thieves die in november verschijnt. Hoewel volledige details later volgen, is nu al bekend dat de uitbreiding nieuwe content en features zal bevatten op basis van feedback van spelers.

3 weken ago no Comment

Kumawat zegt in een reactie spijt te hebben van zijn daden. Hij wilde naar eigen zeggen gewoon de beste zijn en had vertrouwens in zijn beslissingen tijdens games, alleen goed richten was soms een probleem en dat wilde hij dan compenseren door gebruik te maken van cheats.

3 weken ago no Comment

“RGB! RGB! Haal hier je RGB!”
Zo lijkt het de laatste tijd te gaan in gaming land. Het is niet voor niets dat de grap rond gaat met “Hoe meer RGB, hoe sneller je PC”. Fabrikanten haken in op de hype en maken nu ook RGB muismatten. Razer was een van de eerste, waarna Cooler Master en Corsair ook hun producten op de markt brachten. Gigabyte’s Aorus vond het een goed idee en kwam ook met een RGB muismat: de Aorus P7. Maar waarin verschilt dit met een gewone muismat?

Alex does not have any friends yet.
Alle fans en gebruikers van ASNGaming