Mijn profiel

Voornaam
Alex
Email
info@asngaming.net
Info
Oprichter en eigenaar van ASNGaming.net. Hij regelt al het werk, en zorgt voor aftermovies en de redactie. Eigenlijk de eindbaas van alles. Meer van hem lezen? Check het archief door op zijn naam te klikken!
2 dagen ago no Comment

In Los Angeles (VS) is Infinity Ward, de studio die we kennen van Call of Duty, ontruimd na een bommelding. De evacuatie verliep zonder problemen.

2 dagen ago no Comment

Het feit dat zo makkelijk geknoeid kan worden met de PlayStation Classic doet vermoeden dat de mini-console haastwerk is geweest als antwoord op het succes van de zogenaamde NES Mini van Nintendo. 

2 weken ago no Comment

Vandaag heeft ontwikkelaar Niantic een teaser online gegooid, waarmee duidelijk naar PvP gehint wordt. We mogen dus aannemen dat PvP min of meer voor de deur staat en niet al te lang meer op zich zal laten wachten.

2 weken ago no Comment

Zo is er een Gunslinger’s Jacket van 250 dollar, terwijl je voor een shirt 92 tot 150 dollar betaalt. Draagtassen zijn er dan weer voor 75 tot 320 dollar, afhankelijk van het exacte exemplaar.

2 weken ago no Comment

Facepunch, dat we kennen van Rust en Garry’s Mod, heeft een nieuwe game voorgesteld. Clatter is een strategische arena tactics game, waarbij spelers solo of in multiplayer aan de slag gaan met vechtende robots, die elk hun sterke en zwakke punten hebben. In december al zou de game verschijnen via Steam

1 maand ago no Comment

Er is al vaker een hoax rond gegaan met het nieuws, maar dit keer lijkt het toch waar te zijn. Marvel heeft op de frontpage een rouwpagina gemaakt, en menig website volgt deze standaard.

1 maand ago no Comment

Nog een week geduld en we kunnen aan de slag met Pokémon Let’s Go, Pikachu! en Pokémon Let’s Go, Eevee! voor de Nintendo Switch. In een nieuwe trailer wordt gefocust op verschillende tegenstanders, van gym leaders, over Team Rocket, tot de Elite Four.

1 maand ago no Comment

Riot Games reageerde door te zeggen dat het een zero tolerance beleid hanteert tegen zaken als discriminatie, pesten, grensoverschrijdend gedrag en toxiciteit in het algemeen. Er zouden extra maatregelen getroffen worden om de werkomstandigheden van vrouwen binnen het bedrijf te verbeteren.

1 maand ago no Comment

Recent werd ook al een rating voor een PS4-versie van PUBG gespot, dus sowieso lijkt een release niet ver weg meer.

1 maand ago no Comment

Zulke aanpassingen kunnen op de nodige kritiek van fans rekenen. Ubisoft probeert fans echter gerust te stellen. Of dat ook lukt, is natuurlijk nog maar de vraag. Zo wijst Ubisoft er op dat deze visuele aanpassingen geen effect hebben op de gameplay.

Alex does not have any friends yet.
Alle fans en gebruikers van ASNGaming