Home Mijn profiel

Mijn profiel

Voornaam
Alex
Email
info@asngaming.net
Info
Oprichter en eigenaar van ASNGaming.net. Hij regelt al het werk, en zorgt voor aftermovies en de redactie. Eigenlijk de eindbaas van alles. Meer van hem lezen? Check het archief door op zijn naam te klikken!
5 dagen ago no Comment

Nintendo heeft aangekondigd dat op 5 oktober een nieuwe Nintendo Switch bundel wordt gelanceerd. Deze staat in het teken van Fortnite en bevat naast een Nintendo Switch console ook 1.000 V-Bucks en de Double Helix-bundel – bestaande uit een unieke Character Outfit, Back Bling, Glider en Pickaxe. De V-Bucks kunnen spelers besteden aan een Battle Pass …

5 dagen ago no Comment

Alan Wake is perfect voor een tv-serie,  omdat voor de game inspiratie werd gehaald bij heel wat tv-series en omdat de game eigenlijk is opgebouwd als een tv-serie. Zo herkennen we invloeden van The Twilight Zone, Secret Window, Hitchcock en meer.

1 week ago no Comment

Yes! Het is tijd! Ik ga maar eens opruimen. Heel veel dingen die ik heb maar toch niet gebruik. Denk aan review samples maar ook goodies, posters, statues, headsets en alles. Neem eens een kijkje 🙂

2 weken ago no Comment

Feedback op de bèta was blijkbaar wel erg positief wat de core gameplay betreft, maar er waren nog enkele technische mankementjes en die wil men dus nog bijschaven voorde game definitief te lanceren.

2 weken ago no Comment

Project CARS 2 ontvangt vandaag zijn laatste stukje DLC en dat in de vorm van het Ferrari Essentials Pack, goed voor 8 wagens en 2 tracks.

2 weken ago no Comment

Gezien de populariteit van Fortnite is het niet meteen een verrassing dat de game zich leent voor een nieuwe editie van het welbekende Monopoly. De speciale editie zou vanaf 1 oktober te koop zijn, al is niet meteen duidelijk of dat ook voor heel Europa geldt. In het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld moet men nog wachten tot eind november.

2 weken ago no Comment

Nu ziet het er naar uit dat 18+ visual novels, en bij uitbreiding ook andere expliciete games, dan toch een plaats krijgen op Steam. Dharker Studios meldt namelijk dat Valve toestemming heeft gegeven om hun visual novel Negligee: Love Stories 100% ongecensureerd op Steam te lanceren. Dat zou aanstaande vrijdag gebeuren.

2 weken ago no Comment

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer gelost van Ace Combat 7: Skies Unknown. De game verschijnt op 18 januari 2019 voor PS4 en Xbox One. Op 1 februari 2019 volgt de pc-versie.

2 weken ago no Comment

De vraag is natuurlijk waarom deze games geen cloud saves ondersteunen. In een reactie laat Nintendo weten dat een overgrote meerderheid van games op de Nintendo Switch wel degelijk cloud saves zullen ondersteunen, maar sommige games dus ook niet. Dit heeft volgens Nintendo te maken met fair play.

3 weken ago no Comment

Ook is een demo van Anthem aangekondigd. Die is speelbaar vanaf 1 februari en dat voor pc, PS4 en Xbox One. Om de demo te kunnen spelen moet je wel een pre-order hebben geplaatst of over EA Access of Origin Access beschikken. De game zelf verschijnt op 23 februari.

Alex does not have any friends yet.
Alle fans en gebruikers van ASNGaming