Home Mijn profiel

Mijn profiel

Voornaam
Alex
Email
info@asngaming.net
Info
Oprichter en eigenaar van ASNGaming.net. Hij regelt al het werk, en zorgt voor aftermovies en de redactie. Eigenlijk de eindbaas van alles. Meer van hem lezen? Check het archief door op zijn naam te klikken!
5 uur ago no Comment

Vorige maand werd Steam item trading geblokkeerd in Nederland, een maatregel van Valve om aan de Nederlandse gokwetgeving te voldoen. Die blokkering is nu ongedaan gemaakt (voor CS:GO tenminste, voor Dota 2 blijft de blokkering aanwezig), maar er is wel iets voor de in de plaats gekomen.

10 uur ago no Comment

Ontwikkelaar Bossa Studio heeft een inventieve campagne op poten gezet rond Surgeon Simulator. Tijdens het bezoek van Donald Trump, president van de Verenigde Staten, aan het Verenigd Koninkrijk, zal de totale opbrengst van de verkoop van die game worden gedoneerd aan het goede doel. Om de actie te promoten kwam het ook op de proppen met een speciale afbeelding. De actie heet dan ook niet zomaar ‘Give Trump the Finger!’.

1 dag ago no Comment

We weten dat er wordt gewerkt aan een Uncharted film, maar veel is er nog niet naar buiten gekomen. Heel wat fans fantaseren er dan maar op los en daarbij wordt acteur Nathan Fillion vaak gekozen om in de huid van Nathan Drake te kruipen, niet in het minst omwille van de gelijkenis tussen de twee natuurlijk. Het ziet er nu naar uit dat die wens wel eens zou kunnen uitkomen.

1 dag ago no Comment

Een oplettende Reddit-gebruiker is er naar eigen zeggen in geslaagd om de locatie van Elder Scrolls VI te achterhalen. Op basis van de beelden en dankzij flink wat kennis van de wereld van Elder Scrolls zouden we er van mogen uitgaan dat de game zich afspeeld in Hamerfell. Dat wil zeggen dat we heel wat woestijngebied gaan mogen bezoeken.

2 weken ago 1 Comment

Kort na de discussie liet ArenaNet weten dat Jessica Price en Peter Fries geen onderdeel meer uitmaken van hun team en het bedrijf hebben verlaten. YouTuber en streamer Deroir liet achteraf weten dat hij enkel een dialoog en discussie wou aangaan en helemaal niet de intentie had om neerbuigend over te komen.

2 weken ago no Comment

Eerder dit jaar kreeg Noorwegen een instantie die instaat voor de bescherming van de rechten van consumenten om een klacht in te dienen tegen Nintendo, Valve, Sony en EA. Bij die laatste drie had dat te maken met hun refundsysteem, maar inmiddels is de Noorse instantie blijkbaar tevreden, omdat het de klacht tegen die bedrijven laat vallen.

2 weken ago no Comment

Asterix & Obelix XXL 2, een action-adventure game die in 2003 verscheen, krijgt een remaster, zo is aangekondigd. Die verschijnt op 29 november voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch. Ook is Asterix & Obelix XXL 3 aangekondigd als compleet nieuwe game in de reeks. Daarop is het wel nog wachten tot eind 2019.

2 weken ago no Comment

De Playground Mode betreft wel een tijdelijke mode die uiteindelijk dus weer zal verdwijnen, maar Epic Games wil de mode regelmatig opnieuw beschikbaar stellen, zij het dan met vernieuwingen en verbeteringen op basis van feedback van de community.

2 weken ago no Comment

Officiële mod support wordt momenteel niet ondersteund door Ubisoft, maar de laatste tijd biedt het spelers wel extra mogelijkheden om hun games wat aan te passen en er creatief mee aan de slag te gaan. Denk maar aan het Animus Control Panel van Assassin’s Creed Origins en de editor van Far Cry 5. Een vacature doet nu vermoeden dat Ubisoft die opties nog verder wil gaan uitbreiden.

2 weken ago no Comment

De Sonic film staat gepland voor november 2019 en brengt een mix van live-action en CGI. Het zal ook de eerste keer zijn dat Sonic op het grote scherm te zien is, wat toch merkwaardig is voor zo’n icoon dat al 27 jaar oud is. Eerder al werd James Marsden bevestigd voor een hoofdrol.

Alex does not have any friends yet.