Mijn profiel

Tim Lamein
Voornaam
Tim
Email
tim@lamein.nl
Info
Als mede gamer en Computer Hardware Enthusiast doe ik nu mee aan ASNGaming. Alex heb ik in Augustus 2017 ontmoet en sindsdien ben ik betrokken bij de website. Nu even wat over mijzelf. Ik hou van gamen en sporten. Ik speel onder andere CSGO, PUBG, BF, AC en Formula 1 2017. Dit jaar ben ik begonnen aan een HBO IT studie. En ben grote van van de Dragonball series.
1 jaar ago no Comment

Vanaf heden! Elk wekend krijg je een paar deals te zien die wij best wel tof vinden! Dus heb je geld over en wil je nog een toffe deal hebben op vette gadgets voor je PC, console of gewoon je gameroom? Dan kan je ze hier eventjes bekijken. Have fun!

2 jaar ago no Comment

Rocket League krijgt een vernieuwde Collector’s Edition voor PS4 en Xbox One. Bij ons verschijnt die op 7 december en het unieke extraatje hier is de nieuwe DC Comics’ The Flash content. Die DLC zal in de loop van 2018 ook los te verkrijgen zijn. Daarnaast bevat de Collector’s Edition ook de content van de vorige versie, zijnde Supersonic Fury, Revenge of the Battle-Cars en Chaos Run, en Premium DLC Battle-Cars (Aftershock, Marauder, Esper en Masamune), evenals de limited Art Print van Psyonix concept artist, Jay Zhang.

Tim Lamein does not have any friends yet.
Alle fans en gebruikers van ASNGaming