Archieven: Reviews

"EEN PC ALS EEN TRANSFORMER" - Review MSI Aegis 3 8th (NL)

Desktop Gaming PC

Het bouwen van een game-PC is ongeveer net zo moeilijk als het bouwen met Lego, volg de handleiding en alles komt goed. Maar in sommige gevallen is het gewoon makkelijker om het iemand te laten doen. De MSI Aegis is een van de systemen die al ready-out-of-the-box is. Stekker erin, en gamen maar. En ach, waarom ook niet? Daarom presenteer ik u, de MSI Aegis 3 8th.

7.5

Review Logitech G213 Prodigy RGB gaming toetsenbord

Gaming toetsenbord

Ja ja, het is al alweer even geleden dat er een review kwam. Maar nu gaan we dan alsnog bezig. En dit keer echt op de andere randapparatuur die je dan ook echt elke dag gebruikt. Welnu, de Logitech G213 Prodigy RGB semi-mechanisch gamingtoetsenbord. Een mooi ding en volgens internet een van de beste toetsenborden onder de €80. Maar maakt het deze claim ook waar?

8.1

Review For Honor

Actie, vechten, hack and slash

Ik denk dat je als kind, en misschien nog steeds, altijd wel een ridder heb willen zijn. Prachtige vrouwen redden, je land verdedigen en ook nog eens dat stoere zwaard. En nu? Nu heb je daarvoor For Honor. Wat we ervan vinden? Dat lees je hier.

7.1

Review Corsair Void Wireless RGB

Headset

Ik heb eigenlijk nog nooit een headset gereviewd. Het is lastig om je ervaring te delen aangezien het ook echt gaat om iets wat je niet makkelijk in je video kan zetten; geluid. Inmiddels ben ik een paar jaar verder en ben ik erachter gekomen dat er toch best wel wat vraag naar is. Dus waarom niet? Laten we dan gelijk goed beginnen met een AAA-kwaliteit headset. Applaus voor de Corsair Void RGB Wireless. Wat een beest van een headset.

8.1