Home Trailers Eindelijk dan toch Heists in GTA Online!
Trailers - 16 december 2014

Eindelijk dan toch Heists in GTA Online!

Een jaar na de originele release van GTA V hebben we wel next-gen remakes gekregen maar de heists voor GTA Online laten nog steeds op zich wachten. Dat wachten zou echter bijna voorbij zijn, want Rockstar belooft nu dat de heists begin 2015 beschikbaar zouden zijn.

De online heists, waarvan hieronder een trailer te zien is, lijken sterk op de heists die je ook in de singleplayer voorgeschoteld krijgt. Je kan ze met vier spelers aangaan, al moeten alle spelers wel minstens level 12 zijn. De leider moet een high-end appartement bezitten om de heist te kunnen plannen en net zoals in de singleplayer bestaat zo’n heist uit heel wat voorbereidend werk, om vervolgens af te sluiten met een knallende finale. Het geld voor dat voorbereidend werk moet de leider ophoesten en elk lid krijgt per missie zijn of haar deel, terwijl de leider zelf de grote buit pas aan het einde van de heist krijgt.

Rockstar belooft ongeveer 20 uur aan nieuwe gameplay dankzij de heists. Er zouden er 20 beschikbaar gesteld worden, dus dat zou dan een uur per heist zijn. Ook brengen de heists nieuwe voertuigen, wapens, kledij en items met zich mee.

Reageer je gek

Check ook

Beveiligingslek ontdekt in Fortnite

Ethische hackers van cybersecuritybedrijf Check Point hebben een stevig beveiligingslek on…