Home Trailers Trump praat over straaljagers die alleen in CoD bestaan
Trailers - 16 januari 2018

Trump praat over straaljagers die alleen in CoD bestaan

Wanneer de Amerikaanse president Donald Trump een foutje maakt, wordt dat in het lang en in het breed uitgesmeerd in de media. Het nieuwste blundertje van Trump kan nu zelfs gelinkt worden aan een game, waardoor sommige media zich luidop afvragen of Trump een Call of Duty speler is.

Tijdens een persconferentie was Trump lovend over de Amerikaanse verkoop van F-52 en F-35 fighter jets aan Noorwegen. Op zich niets verkeerd mee natuurlijk, ware het niet dat de F-52 helemaal niet bestaat, toch niet in het echt. In Call of Duty: Advanced Warfare bestaat het toestel echter wel.

De misser van Trump is makkelijk te verklaren, wetende dat het gaat om de verkoop van 52 F-35 fighter jets. In een video van de persconferentie is te zien hoe Trump naar een papier kijkt. Mogelijk heeft hij de 52 verkeerd gelezen en in combinatie met de F-35 tot F-52 gemaakt. Een foutje dat nu eenmaal kan gebeuren natuurlijk, al zou het ook een indicatie kunnen zijn dat Trump een gebrekkige dossierkennis heeft of niet goed kan lezen.

Reageer je gek

Check ook

Beveiligingslek ontdekt in Fortnite

Ethische hackers van cybersecuritybedrijf Check Point hebben een stevig beveiligingslek on…