Home Mededelingen ASNGaming exclusieve poster!
Mededelingen - Uncategorized - 11 maart 2016

ASNGaming exclusieve poster!

Na heel lang wikken en wegen hebben we wat besloten. Omdat ASNGaming steeds bekender wordt, vinden we het nodig om ons wat te promoten. Natuurlijk doen we al wat prijsvragen maar het is nog  niet bepaald ons handelsmerk. We moeten wat hebben dat ASNGaming bekend maakt.

De keuze was reuze; t-shirts, caps, keychains, kaartjes, usb-sticks, posters, ga zo maar door. Omdat we volledig vrijwillig zijn en daarom geen inkomsten of donaties mogen vragen, moest het team zelf alles bij elkaar leggen. En guess what, het is gelukt! We hebben die keuze gemaakt!

We kozen op basis van exclusiviteit en beschikbaarheid. Ook moet het langer meegaan dan iets gemiddeld. Zoals je al in de titel las, kozen we voor posters. Als test hebben we 100 posters laten drukken, dus in beperkte oplage! Deze worden weggegeven als promotie bij prijsvragen. Nu ben je natuurlijk benieuwd hoe die poster is geworden. Well.. Here ya go!

Basic_poster
Klik op de afbeelding om het groter te bekijken. Je kunt hem ook downloaden!

Inmiddels is de eerste al weggegeven op Facebook en we krijgen nu veel PM’s en mailtjes of mensen deze posters kunnen krijgen. Dat dan niet, ze zijn echt bedoeld voor prijsvragen en speciale gelegenheden. Hou dan onze Facebook en Twitter in de gaten!

Thanks for the support!

Wij raten de kwaliteit op: [yasr_overall_rating]

1 reactie

Reacties niet beschikbaar.

Check ook

DE TOEKOMST VAN ASNGAMING

Ontzettend belangrijk nieuws. ASNGaming wordt overgedragen naar een nieuwe samenwerking. H…